Brasilialaisen jalkapallon suurin tähti, juuri FC Barcelonaan pitkän sopimuksen allekirjoittanut Neymar, 21, lämmitteli sunnuntain vastustajaa Englantia kertomalla että ei usko maan taistelevan MM-voitosta ensi kesänä Brasiliassa.

– Kunnioitan paljon englantilaisia pelaajia, koska he ovat saavuttaneet suuria asioita seurajoukkueissaan. Mutta maajoukkueena en ajattele Englantia yhtenä ryhmistä, jotka voisivat todella taistella maailmanmestaruudesta, Neymer kertoi The Sunille keskinäisen ottelun alla.

Neymar näkee Brasilian olevan ykkössuosikki, jolle on kaksi todellista haastajaa.

– Haluamme voittaa maailmanmestaruuden kotimaassamme. Mielestäni vain kaksi maajoukkuetta ovat todellisia uhkia tavoitteellemme – Saksa ja Espanja. Sen jälkeen tulee ryhmä mustia hevosia – Argentiina, Hollanti, Italia ja ehkä 1-2 muutakin. Mutta Englanti ei kuulu tähän joukkoon.

Englanti kuitenkin päihitti Brasilian Lontoossa helmikuussa pelatussa maaottelussa 2-1-lukemin, minkä jälkeen brittimediassa ihmeteltiin juuri Neymarin vaisuutta. Nyt vuorostaan Brasilia toimii isäntänä legendaarisella Maracanan stadionilla sunnuntaina.