Real Madridiin Tottenhamista viime kesänä siirtynyt Luka Modric haluaa entisen seurakaverinsa Gareth Balen Madridiin. Walesilaistähti voitti kaikki henkilökohtaiset palkinnot valioliigaliigakaudella ja miestä pidetään maailmalla jo lähes Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon tasoisena pelimiehenä.

– Bale sopisi täydellisesti Realiin. Hän on pelaaja, joka pystyisi viemään koko seuraa askeleen eteenpäin. Saisimme hänestä uuden ulottuvuuden peliimme – hänen laukauksestaan, voimastaan ja hyökkäysvoimastaan, Modric kommentoi BBC Sportille.

27-vuotias Modric pelasi Balen kanssa lontoolaisseurassa vuosina 2008-12 ja näki tämän kehityksen epävarmasta vasemmasta pakista loisteliaaksi laitakärjeksi.

Bale ampui viime kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 26 maalia ja oli yksinään kantaa seuransa Mestarien liigaan oikeuttaville sijoille. Lopulta kuitenkin Arsenal nappasi neljännen sijan Tottenhamin nenän edestä ja pääsee karsimaan ensi syksynä Mestarien liigaan. Tottenham esiintyy myös eurokentillä Eurooppa-liigassa.

Balen siirtyminen on mahdollista, mutta miehestä joutuu pulittamaan pitkän pennin hänet saadakseen, koska miehellä on sopimus voimassa vuoteen 2016.