HJK joutui tyytymään maanantaina tasapeliin kotonaan, kun Jaro pakotti kotijoukkueen 0-0-tasapeliin. Päävalmentaja Sixten Böström on joutunut aiemminkin selittelemään kotiotteluiden jälkeen.

– Tämä ei tainnut olla ensimmäinen kerta, kun tehdään kotona vastustajan maalivahdista kentän paras pelaaja. Viimeisen viiden minuutin aikanakin oli kolme selvää paikkaa, mutta tänään ei mennyt sisään. Ollaan pettyneitä siihen, kun menetetään kaksi pistettä, Boström mietti seuran verkkosivuilla.

HJK aloitti ottelun todella nihkeästi, sillä yleensä helsinkiläiset ovat painaneet alun kovaa. Korkealta prässännyt Jaro kuitenkin yllätti.

– Meillä oli poikkeuksellisen nihkeä alku kotipelissä. Normaalisti alku on ollut hyvä ja olemme luoneet paikkoja, mutta tänään se oli jostain syystä nihkeä. Kyllä me siinä sitten kasvettiin ja otettiin haltuun peliä.

HJK sai luotua toisella jaksolla enemmän maalipaikkoja, kun muun muassa Joel Pohjanpalo ja Demba Savage olivat lähellä ottaa sankarinviitan. Jaro ja maalivahti Jesse Öst kuitenkin kestivät.

– Ensimmäisen puoliajan suoritukseen ei voi olla tyytyväinen. Toinen taas oli oikein hyvää pelaamista meiltä ja kaikki muu toimi paitsi se viimeinen, että olisi saatu pallo maaliin. Se tietysti kismittää, Boström päätti.

Katso pelin ottelukooste ylhäällä olevasta laatikosta.

Veikkausliigapelit 24.6.

KuPS-FC Lahti 0-1 (0-1)
FC Honka-MYPA 2-0 (0-0)
JJK-TPS 1-1 (0-1)
FC Inter-IFK Mariehamn 0-2 (0-2)
RoPS-VPS 0-0
HJK-FF Jaro 0-0