Huuhkajien ja Hönefossin kaksikko Toni Kolehmainen ja Riku Riski ovat palaamassa pelikentille, kun Norjan Tippeliga palaa tauolta.

Kolehmainen on ollut sivussa olkapäävamman vuoksi, kun taas Riski on potenut polveaan. Hönefoss jatkaa sarjaansa 23. kesäkuuta kotipelillä Oddia vastaan.

– Olkapäässä on vielä tuntoja, mutta lääkärin mukaan homma on miehestä kiinni ja kipua tulee vain kestää. Tiistaina vedin ensimmäiset täydet treenit ja fiilis on todella hyvä vaikka seuraavana aamuna olkapää muistutti itsestään. Totta kai jahtasin olkapääni kanssa hyviä kontaktia ja taklauksia koko ensimmäisten treenien ajan, Kolehmainen kertoo pelaajatallinsa OrsaSportin verkkosivuilla.

– Pelihalut ovat kyllä mielettömät, ja takaisin joukkuetreeneihin oli erittäin nasta palata. Oddia vastaan olen varmasti kunnossa, jos mitään uutta ei tule, puuta täytyy koputtaa. Nyt vain näyttöjä niin, että pääsen taas pelaamaan ja aloittamaan!

Riskikin on lähestymässä pelikuntoa. Riski sanoo toivovansa, että hän pystyisi palaamaan joukkuetreeneihin mahdollisimman pian.