Suomi nappasi tiistaina tasapelin Valko-Venäjän vieraana MM-karsintaottelussa. Tulos tietää sitä, että päävalmentaja Mixu Paatelaisen ohjeistama ryhmä on lohkossa tukevasti kolmantena.

– Olemme hyvissä asetelmissa kolmantena ja olemme ottaneet arvokkaita pisteitä ja pelanneet hyviä pelejä, päävalmentaja Mixu Paatelainen sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

Suomen edellä lohkossa ovat Ranska ja Espanja. Ranskaan Suomella on matkaa neljä pistettä, sinivalkoisten perässä tulevat Georgia ja Valko-Venäjä väijyvät kahden pisteen päässä.

– Puolustuspelimme on täysin kunnossa ja meitä vastaan on vaikea pelata. Meillä on selvä ajatus siitä miten hyökkäämme ja meillä on paljon eri vaihtoehtoja hihassa.

– On tärkeä, että on vaihtoehtoja käytettävissä ja pystymme muuttamaan peliämme ottelun sisällä kuten tänään. Haluamme edelleen kehittyä ja olla yllätyksellinen joukkue, että vastustaja ei pysty lukemaan meitä helposti, Paatelainen tietää kertoa.

Suomen A-maaottelut jatkuvat elokuun 15. päivä Turussa. Tuolloin vastassa on Slovenia. Huuhkajien seuraava MM-karsintaottelu on täydellä Olympiastadionilla Espanjaa vastaan 6. syyskuuta.