Bröndby IF:n päävalmentaja Thomas Frankin papereissa joukkueeseen vastikään liittynyt suomalaismaalivahti Lukas Hradecky on joukkueen ykköstorjuja, kertoo tanskalainen tipsbladet.dk.

Hradeckyn lisäksi tanskalaisseurassa vartioivat tolppien väliä myös Michael Falkesgaard sekä Michael Törnes. Maalivahdeille oli kerrottu, että suomalainen on hierarkiassa ensimmäisenä, Falkesgaard toisena ja Törnes kolmantena.

– On totta, että tämä on se järjestys, joka meille kerrottiin. Aion kuitenkin näyttää, että tämä on väärä järjestys ja harjoitella itseni takaisin ryhmään, Törnes sanoo lähteen mukaan.

Falkesgaard muistuttaa, että tilanne voi kääntyä nopeasti ympäri. Veskarikolmikko tavannee toisensa ensi viikolla, kun suomalainen liittyy treenivahvuuteen.

– Odotan innolla tapaamani Luken ja näkeväni, minkälainen hän on maalivahtina. Silloin tiedän, kuinka kovaa kilpailusta tulee, Falkesgaard puolestaan intoilee.

Hradecky torjui viime kaudella Esbjerg fB:n riveissä. Suomalainen valittiin kevätkaudella liigan profiilipelaajaksi, ja hän lukeutui sarjan parhaimpien torjujien joukkoon.