Real Madridin palkkalistoille lukeutuva Zinedine Zidane on onnistunut vakuuttamaan Iscon siitä, että Real Madrid on pelaajalle parempi seuraava kohde, kertoo Marca-lehti.

Iscoa on viety Manchester Cityn riveihin, missä managerina toimii Iscon entinen luotsi Manuel Pellegrini. Lehti tietää kuitenkin kertoa, että yksi puhelinsoitto käänsi tilanteen. Zidane pirautti Malaga-pelaajalle kesken alle 21-vuotiaiden EM-kisojen.

Tuolloin ranskalaislegenda vakuutti Iscon siitä, että pelaajalle olisi luvassa pelejä Madridissa ja hän olisi tärkeä osa tiettävästi uuden luotsin Carlo Ancelottin ryhmää. Tuo hetki muutti lehden mukaan Iscon näkemyksen tulevaisuudesta, sillä City oli tuossa vaiheessa vahva ykkösvaihtoehto.

Zidanen piti Marcan mukaan vakuuttaa myös seuran puheenjohtaja Florentino Perez, joka ei tiettävästi ollut aluksi täysin vakuuttunut Iscon hankkimisen tärkeydestä. Zidane, joka saanee merkittävän roolin Ancelottin alaisuudessa, onnistui kuitenkin vakuuttamaan Perezin, että Isco olisi strategisesti tärkeä palanen.