Real Madridin puheenjohtaja Florentino Perez on vahvassa uskossa siihen, että tähtipelaaja Cristiano Ronaldo päättää uransa seurassa.

28-vuotias pelaaja siirtyi Realiin maailmanennätyssummalla vuonna 2009 ManU:sta ja on ollut jokaisen sentin arvoinen. Mies on iskenyt 199 viralliseen otteluun 201 maalia madridilaispaidassa ja on seuran kaikkien aikojen maalintekijätilastossa jo kuudes.

Ronaldo kertoi vuonna 2012 olevansa tyytymätön oloonsa, kuitenkaan tarkentamatta mistä on kyse. Samalla huhut miehen mahdollisesta siirrosta kiihtyivät.

Pelaajaa on sittemmin viety niin takaisin ManU:uun kuin Paris Saint Germainiinkin, missä mies voisi tienata nykyistäkin enemmän.

Perez uskoo pelaajan jatkavan seurassa kaikesta huolimatta hamaan tulevaisuuteen ja haluaa näin toppuutella seuran kannattajien pahimpia pelkoja.

– Uskon, että Ronaldo pelaa Real Madridissa ammattilaisuransa päätökseen asti. Voin kertoa kannattajille, että pian voitamme La Deciman Ronaldon kanssa, Perez kommentoi Goal.com:lle viitaten seuran tavoitteena olevaan kymmenenteen Mestarien liigan voittoon.

– En tiedä onko kannattajat kuinka huolissaan Ronaldon jatkamisesta. Hänellä on joka tapauksessa vielä kaksi vuotta sopimustaan jäljellä.