Manchester United, Manchester City, Paris Saint-Germain ja AS Monaco seuraavat tarkasti Cristiano Ronaldon sopimusneuvotteluita. Seurat olisivat valmiit tekemään Real Madridin portugalilaistähdelle maailmanennätystarjouksen, kun miehen sopimus päättyy kesällä 2015. Asiasta kertoo espanjalainen AS-lehti.

Lehti tietää kertoa, että kaikki neljä seuraa olisivat valmiita tarjoamaan pelaajalle 60 miljoonan euron allekirjoituspalkkion sekä 23 miljoonan euron vuosipalkan. Lisäksi mies saisi pitää oikeudet omiin kuviinsa, jolloin kokonaispaketti tekisi Ronaldosta maailman parhaiten palkatun pelaajan.

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Perez on jo luvannut tarjota Ronaldolle 15 miljoonan euron vuosituloa, joka olisi viisi miljoonaa enemmän kuin nyt. Lisäksi päälle tulisivat erilaiset bonukset. Perez haluaa pitää portugalilaisen Madridissa ja joutuu kamppailemaan supertähdestä tosissaan, sillä sheikit ja venäläiset miljardöörit ovat valmiita heittämään rahaa tiskiin.

Lehti tietää kertoa, että Ronaldon sopimusta ei ole uusittu kertaakaan neljän vuoden aikana, vaikka esimerkiksi FC Barcelonan Lionel Messin klausuuleja on viilattu monesti. Nyt Ronaldolla ei olekaan kiire vastata. Ronaldo saattaa tuntea olonsa jopa loukatuksi, sillä Neymarin pestaaminen näytti olevan seuralle jonkin aikaa tärkeämpi prioriteetti.