Maajoukkueen kapteenina perjantai-illan Valko-Venäjä MM-karsintapelissä kentälle avauskokoonpanossa asteleva Teemu Tainio kertoo olevansa täydessä iskussa vaikka pelejä on kertynyt vyölle keväällä jo todella paljon kotimaisen otteluruuhkan seurauksena.

– Paljonhan niitä pelejä on ollut ja mennyt. Mutta mikäs siinä, pelit ovat mukavia. Pelikielto oli ja pikku kolhuja, mutta hyvin ja paljon olen pystynyt kevään aikana pelaamaan. Kunnon puolesta homma ei pitäisi perjantaina jäädä kiinni, Tainio kertoi SuomiFutis-sivustolle torstaina.

HJK:lla on ottelu ensi viikon torstaina FC Interiä vastaan Veikkausliigassa eli vain kaksi päivää siitä, kun Huuhkajat ovat tositoimissa vieraspelissä Valko-Venäjällä. Tainio todennäköisesti tulee pelaamaan täydet minuutit tiistaina, mutta entä HJK:n paidassa torstaina?

– Hurjalta kuulostaa, että parin päivän kuluessa pitäisi pelata uudestaan, mutta katsotaan tilanteen mukaan sitten.

Kai Lintinen (Twitter@kailintinen), Helsinki

Huuhkajat isännöi Valko-Venäjää perjantai-iltana Olympiastadionilla klo 19.00. Lippuja on myyty yli 22 000, mutta tilaa löytyy ja stadionilta myydään vielä lippuja ennen ottelua. Kamppailu näytetään myös suorana lähetyksenä YLE TV2:ssa.