Atik Ismail uskoo Honkaan: ”Mika Lehkosuon valmennusfilosofia on alansa parasta!”

© Kuva: Juha Tamminen

Entinen huippufutaaja Atik Ismail uskoo Honkaan europelien alla.

Espoolaisjoukkue kohtaa Lech Poznanin ensi viikolla. Puolalaisryhmä on kovan luokan ryhmä, joten Hongalla riittää tekemistä.

Ismailin mukaan Hongalla riittää kuitenkin vahvuuksia.

– Tiivis paketti, joka on muodostunut kevään ja alkukesän aikana huikeaksi kokonaisuudeksi. Mika Lehkosuon valmennusfilosofia on alansa parasta! Uskon, että kotona pitää maltilla rakentaa hyökkäyksiä, sillä vastassa olevasta joukkueesta löytyy varmasti vastaiskuvoimaa! Pallon alle ja malttia! Ismail kertoo seuran tiedotteessa.

Ismail kertoo, että kansainväliset pelit ovat monella tapaa kauden kruunu.

– Kansainvälisissä peleissä on se ainutlaatuisuus! Se, että niitä on paljon vähemmän, kuin kansallisia pelejä, on aika iso juttu monelle pelaajalle. Itse koen, että niissä paras näytön paikka uran etenemiselle. Niitä seurataan ”isommalla ikkunalla”! Toki tempo niissä on usein parempaa, kuin omassa liigassamme, mutta sehän kasvattaa ja silloin tajuaa, että jokainen kansainvälinen peli on kehittävä.

– Yllätykset ovat cupien sokeri. Kuka olisi uskonut, että TPS tippuu?! En minä ainakaan. Joten kaikki on mahdollista ja Hongallahan on sitä paitsi kovan luokan valmentaja (kansainvälisillä peleillä hiottu)  niin ja myös taitava ryhmä, joka nauttii itse pelistä! Ismail pohtii.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!