Entinen Tottenham-luotsi: ”Uskon Gareth Balen jäävän seuraan”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamia vuosina 2008-12 luotsannut Harry Redknapp ei usko, että hänen aikanaan joukkueen runkomieheksi jo noussut ja edelleen viime kaudella sarjan ykköspelaajaksi valittu Gareth Bale, 24, vaihtaisi maisemaa.

Tottenhamissa Balen on pelattu haluavan maisemanvaihdosta, koska seura jäi jälleen Mestarien liigan ulkopuolelle. Espanjalaismedia on vahvasti vienyt pelaajaa Real Madridiin, mutta Tottenhamista on vakuutettu miehen pysyvän seurassa. Redknapp uskoo entisen suojattinsa pysyvän Lontoossa.

– Spurs on kosketusetäisyydellä tullakseen Mestarien liigan joukkueeksi ja Garethilla on suuri rooli siinä. Uskon hänen olevan onnellinen seurassa. Vaikka hänen ympärillään on paljon spekulointia, en näe hänen lähtevän, QPR:ää nykyään luotsaava Redknapp kertoi.

Tottenham on pystynyt viime kaudesta pitämään avausmiehensä seurassa ja vahvistanut rivejään brasilialaisella keskikenttäpelaajalla Paulinholla, joka esiintyi upeasti myös kesän Confederations Cupissa. Toinen ykkösmiehistön vahvistus on ollut belgialainen laitapelaaja Nacer Chadli, joka siirtyy seuraan hollantilaisesta FC Twentestä lääkärintarkastuksen suoritettuaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.