FC Inter aloittaa Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen ottelut torstaina ottelulla färsaarelaista Vikinguria vastaan.

Vaikka vastustaja nimenä paljon ennakkoon kerrokaan, on joukkue päässyt valmistautumaan tulevaan haasteeseen kunnolla.

– Saamme vastaamme joukkueen, joka on melko fyysinen ja pelaa suoraviivaista jalkapalloa. Kaiken kaikkiaan meillä on tarpeeksi tietoa huomisesta vastustajasta, Job Dragtsma tiivisti seuran sivuilla.

Samaan hengenvetoon kokenut valmentaja kertoi luottavansa joukkueensa mahdollisuuksiin mennä otteluparista jatkoon.

– Meillä on hyvät mahdollisuudet mennä jatkoon. Tavoitteena on saavuttaa hyvä tulos huomenna, mikä antaa hyvät lähtökohdat toiseen osaotteluun. Täytyy kuitenkin muistaa, että ottelupari kestää 180 minuuttia.

Inter saa torstain otteluun mukaan pelaajia, jotka ovat olleet viime otteluista sivussa. Valmennusjohdon käytettävissä ovat ainakin viikonlopun TPS-pelin pelikiellon takia huilanneet Pim Bouwman ja Irakli Sirbiladze. Myös Ville Nikkari ja Babacar Diallo ovat lähellä pelikuntoa.

– Saamme tähän otteluun mukaan lisää pelaajia. Sirbiladze ja Bouwman palaavat varmuudella kokoonpanoon. Diallon ja Nikkarin tilanteen tarkistamme vielä keskiviikkoillan harjoituksissa, joissa pääsemme tutustumaan pelikenttään, Dragtsma kiteytti.