Jussi Jääskeläinen kuului viime kaudella Englannin Valioliigassa West Hamin kantaviin voimiin. 38-vuotias kokenut mikkeliläinen oli ”Hammersin” ehdoton ykkösmaalivahti. Alkavalla kaudella kilpailu tolppien välissä on kuitenkin kovempaa.

West Ham hankki kesällä maalivahtiosastolle Adrianin Real Betisista, mutta Jääskeläinen tervehtii ratkaisua pelkästään positiviisesti.

– Kun pelataan Valioliigaa, kaikki haluavat pelata siellä ja kilpailu on aina kovaa. Manageri hankki yhden maalivahdin lisää ykkösjoukkueeseen ja meitä on nyt neljä. Kaikkia myös tarvitaan, sillä kausi on pitkä, Jääskeläinen muistutti West Hamin verkkosivuilla.

– Me haluamme tehdä töitä yhdessä niin kovaa kuin voimme ja maalivahtiryhmänä tuemme toisiamme. Adrian on päässyt hyvin sisään ryhmään, ”Jässi” kiittelee.

West Ham kohtasi Saksan leirinsä päätöskamppailussa lauantaina Eintracht Braunschweigin. Adrian vartioi joukkueen maalia 3-0-voitossa. Jääskeläinen oli torjuntavastuussa aiemmin Mainzia vastaan ja HSV-ottelussa West Hamin maalia vartioi Stephen Henderson.