Liverpoolin kapteeni Steven Gerrard on solminut seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

Aiempi sopimus olisi päättynyt ensi kauden jälkeen.

– Olen ollut täällä jo pitkään ja tämä päivä on tärkeä minulle. On hienoa, että pääsimme yhteisymmärrykseen ja saimme asian puitua ennen kauden alkua. Nyt voin keskittyä täysin pelaamiseen, Gerrard itse kertoi.

33-vuotias Gerrard on seuran oma kasvatti ja murtautui avauskokoonpanoon jo vuonna 1998. Sittemmin mies on pelannut 630 kertaa joukkueen sotisovassa tehden 159 maalia.

– Hän on – ja on aina ollut – iso osa Liverpool FC:tä. Tämä on hieno asia niin seuralle, hänelle itselleen kuin myös faneille. Tänä päivänä on uniikkia, että paikallinen pelaaja viettää kotikaupungin seurassa koko uransa, Liverpoolin johtoportaan Ian Ayre kommentoi sopimusta.

– Olemme mielissämme tästä jatkosta nykyiseen sopimukseen, mikä pitää hänet seurassa hänen uransa päätökseen asti. Toki katsomme kahden vuoden päästä asiaa uudestaan ja mikä on hänen tilanne silloin.

Pelaaja on juhlinut Liverpoolin kanssa useita pokaaleja, mm. Mestarien liigan, UEFA Cupin, Englannin Cupin ja Liigacupin voittoja. Liigamestaruus on kuitenkin kiertänyt Liverpoolia sitten kauden 1989-90.