Chievo Veronan ja Suomen keskikenttäpelaaja Perparim Hetemaj ei yllättynyt, että Napolissa maaleja mättänyt Edison Cavani siirtyi jättisummalla Pariisiin.

Useita kertoja Cavania vastaan pelannut Hetemaj pitää uruguyalaista yhtenä maailman parhaista hyökkääjistä eikä muhkeaksi arvioidussa siirtosummassa ole ”Perpan” mielestä ilmaa.

– Pidän hänen pelityylistään ja pelistään. Hän on todistanut, että hän pystyy tekemään maaleja missä sarjassa tahansa, ketä vastaan tahansa, Hetemaj arvioi SuomiFutis -sivustolle.

– Cavani on kaiken hänestä maksetun rahan arvoinen. Italian mediassa olleiden tietojen mukaan siirtosumma olisi 63 miljoonaa siksi, että ilmeisesti hänellä oli tuon suuruinen ostopykälä sopimuksessaan.

Myös Hetemaj on ollut siirtohuhujen kohteena. Mitään ihmeellistä ei ole kuitenkaan tapahtunut eikä keskikenttämies arvele mitään tapahtuvan.

– Tällä hetkellä näyttää siltä, että jatkan täällä, Hetemaj sanoo.

– Töitä tehdään joka päivä leirillä lujasti ja opetellaan uuden valmentajan taktisia ajatuksia. Taktiikka on muuttumassa 4-4-2 –ryhmitykseksi, jossa olen harjoituskaudella pelannut sekä laidalla että keskellä.

Haastattelu: Kim Sanden