Huuhkajapelaajat Riku Riski ja Toni Kolehmainen saavat uutta verta seurajoukkueeseensa Hönefossiin, kun seura vahvisti hyökkäystään isokokoisella Öyvind Hoåsilla.

Riski on viidellä maalillaan joukkueen paras maalintekijä kuluvalla kaudella ja on pelannut lähes hyökkääjänä. Nyt peräti 203-senttinen Hoås tuo joukkueen hyökkäyspeliin uuden vaihtoehdon ja Riski saattaa tämän myötä pudota ryhmityksessä hiukan alemmas.

– Ensinnäkin hän on erittäin hyvä pelaaja, joka on osoittanut korkean tasonsa jo useamman vuoden ajan. Lisäksi hän on hiukan erilainen pelaaja kuin kukaan muu meillä. Hän on yli kaksimetrinen ja hyvä target-pelaajana pelaamaan muille paikkoja sekä tietysti itsessään vaarallinen rangaistusalueella, Hönefossin päävalmentaja Leif Gunnar Smerud kuvaa seuran verkkosivuilla.

Hoås on pelikelpoinen ja mukana Hönefossin ryhmässä jo sunnuntaina, kun Hönefoss matkaa Marienlyst stadionille sarjakakkonen Strömsgodsetin vieraaksi. Hönefoss on kohtuullisen alkukauden jälkeen valunut sarjataulukossa kolmanneksi viimeiseksi ja matkaa jumbosijaankin on vain yksi piste.