Viime tippaan se jäi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Näin voidaan kai sanoa villien siirtohuhujen keskellä olevan Huuhkajien Roman Eremenkon kohdalla, sillä miehen seurajoukkue Rubin Kazan on viimein rekisteröinyt kultakimpaleensa pelaajaluetteloonsa. Asian voi tarkistaa Venäjän jalkapalloliigan sivuilta.

Rubin starttaa kautensa ensi sunnuntaina Kubania vastaan ja Eremenko on näin ollen pelikelpoinen. Kummastusta herätti tosiseikka, että jo viikko sitten Rubin merkkautti valtaosan pelaajistaan liiton pelaajarekisteriin.

Sen sijaan Eremenko ja muutama muu todennäköisesti kaupan oleva avainpelaaja eivät näkyneet rekisterissä kuin vasta tänään perjantaina – edelleen sieltä puuttuu Rubinin hyökkääjä Vladimir Djadjun, joka saattaa siirtyä Dinamo Moskovaan. Sen sijaan puolustaja Cristian Ansaldi on lisätty Eremenkon tavoin Kazanin pelaajarosteriin tänään.

Eremenko on ollut toistuvien siirtohuhujen kohteena. Huuhkajien tähtipelaajasta on ollut kiinnostunut milloin Venäjän rahaseura Zenit sekä useat italialaiset seurat. Lisäksi Eremenko on yhdistetty aiemmin saksalaiseen Schalkeen, italialaiseen Interiin sekä lukuisiin muihin venäläisiin seuroihin.