AC Milanin varapuheenjohtaja Adriano Galliani on paljastanut Sky Italianhaastattelussa, että seuran tähtikaartiin kuuluva Stephan El Shaarawy kieltäytyi rahakkaasta tarjouksesta siirtyä Valioliiga-seuraan. Nimeltä mainitsematon brittiseura oli tarjonnut miehestä 30 miljoonaa euroa ja jättipalkan, mutta nuorukainen halusi jäädä Milanoon.

20-vuotias, egyptiläistäkin taustaa omaava, Italian maajoukkuemies nousi viime kaudella tähtikategoriaan. ”Faarao” iski Serie A:ssa 16 maalia ja muodosti vaarallisen tutkaparin tammikuussa seuraan tulleen Mario Balotellin kanssa.

– El Shaarawy ja Balotelli ovat hyviä ystäviä. Ongelmat ovat taktisia, ei henkilökohtaisia, Galliani kommentoi tähtipelaajiensa välejä.

– Saimme valtavan tarjouksen Stephanista, mutta hän sanoi ansaitsevansa tarpeeksi Milanossa. Hän on seuran fani ja on todella onnellinen täällä. Olen varma, että hän pelaa loistavan ensi kauden meillä.

Galliani kuitenkin vahvisti sen, että Italialaisilla seuroilla on vaikeuksia kilpailla markkinoilla olevista pelaajista taloudellisista syistä.

– On täysin mahdotonta, että esimerkiksi Zlatan Ibrahimovic palaisi Italiaan. Hän palkkatasonsa ei ole yhteensopiva täällä olevien seurojen kanssa.