HJK jäi maalittomaan tasapeliin Nõmme Kaljua vastaan Mestarien liigan 2. karsintakierroksen avausosassa. Vaikka HJK hallitsi kamppailua, oli virolaisvastustaja lähempänä maalintekoa, sillä pallo kolahti kerran HJK-maalin tolppaan.

Klubi-puolustusta täyden ottelun johtanut Tapio Heikkilä uskoo täysin jatkopaikkaan, vaikka joukkueen peli ei häikäissytkään keskiviikkona.

– Ollaan tietysti pettyneitä. Pitää kuitenkin muistaa, että puolet on vasta pelattu. Lähdetään hakemaan Tallinnasta hyvää tulosta ja mennään jatkoon, Heikkilä painotti ottelun jälkeen SuomiFutis-sivustolle.

– Oltiin valmistauduttu hyvin. Kaveri tuli kovaa aika sääntöjen rajamailla ja itse ei olla siihen liigassa tällä kaudella totuttu. Meidän olisi pitänyt pystyä nopeammin vastaamaan siihen, Heikkilä jatkoi.

Nõmme Kalju oli kahdesti lähellä tehdä maalin, kun ensin Hidetoshi Wakau puski tolppaan ja myöhemmin Tarmo Neemelo laukoi avopaikasta ohi.

– Siinä oli muutamia tilanteita, kun balanssi ei ollut kondiksessa. Haluttiin tehdä niin kovaa sitä maalia ja sitten he pääsivät kontraamaan pahasti. Onneksi ei tehnyt, Heikkilä sanoi.

Kim Sanden, Helsinki