Fiorentinan Manchester Cityyn vaihtanut montenegrolaishyökkääjä Stevan Jovetic on asettanut itselleen selkeän tavoitteen avauskaudelleen Valioliigassa.

City vahvisti 23-vuotiaan pelimiehen hankinnan perjantaina. Siirtosumma on arviolta 22 miljoonaa puntaa – hintalappu tuokin omat paineensa.

– Pelipaikkani on hyökkääjä ja mielestäni olen hyvä mies miestä vastaan pelissä. Toivon tekeväni 15-20 maalia avauskaudella kaikki kilpailut mukaan lukien, Jovetic kertoi seuran kotisivuilla.

– Olen pelannut useilla eri pelipaikoilla ja eri pelisysteemeissä. Voin pelata alempana kärkimiehenä, keskushyökkääjänä tai hyökkäyksen vasemmassa laidassa.

City on rukannut hyökkäysosastoaan runsaasti uuden päävalmentajalle Manuel Pellegrinille mieleiseksi. Joveticin lisäksi seuraan on kesän aikana siirtyneet Sevillan hyökkääjä Alvaro Negredo ja samasta seurasta laituri Jesus Navas.

Hieman alempaa kenttäryhmityksestä ottaa paikkansa Shakhtar Donetsikista tullut Fernandinho, joka on ollut pelaajista ollut kallein – miehen siirtosumman on kerrottu olleen noin 30 miljoonaa puntaa. Yhteensä näiden neljän pelaajan hankintaan on kulunut lähes 100 miljoonaa puntaa.