Tunnettu ex-huippufutari Mika ”Hirvi” Kottila ennakoi lauantaina pelattavaa liigaottelua, jossa RoPS saa vastaan KuPS:n.

Veikkausliigan maalikuningas arvioi pisteiden kallistuvan kuopiolaisille. KuPS-käskijä Esa Pekoselle Kottila lähettää myös terveisiä.

– RoPS saa vieraaksi KuPS:n ja kun muovilla pelataan, niin kumpikaan ei siitä saa etua. KuPS:lla on hieno päänahka viime kierrokselta, kun VPS kaatui, eikä yhtään mennyt omiin. RoPS sai voiton, tai siis tasapelin Jyväskylästä, joka heille oli varmasti kuin voitto, Kottila sanoo peliyhtiö Betssonin tiedotteessa.

– Se oli se, mitä he halusivat. Piste-ero hännänhuippuun ei kaventunut ja se on äärimmäisen hyvä asia RoPS:n kannalta. KuPS:lla, kuten monella muullakin joukkueella, on peliesitykset ailahdelleet. Välillä pelaa kuin enkeli ja välillä sitten kuin se toinen.

– KuPS:lla on kuitenkin olemassa se materiaali, eikä Pekonen ole ulosmitannut potentiaalia vielä täysin. Tästä ottelusta alkaa KuPS:n vahva jakso ja joukkue alkaa nakuttamaan tasaisesti pisteitä. Jos he haluavat olla lähellä kärkeä, niin nämä pelit on yksinkertaisesti pakko voittaa. Eli vierasvoittoa tähän.