Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuevahti Jesse Joronen on tyytyväinen alkukesän pestiinsä FC Lahdessa. 20-vuotias maalivahti otti paikkansa avauksessa ja sai nuorelle pelaajalle arvokasta pelikokemusta. Pelejä kertui kaikkiaan 18 kappaletta.

– Jäi erittäin iloinen fiilis ajasta Lahdessa huolimatta alkukaudesta. Pelejä tuli niin kuin toivoin ja kehitystä tapahtui. Erityisesti mieleen painui, miten loistavasti joukkue otti minut sisään ja piti huolta, Joronen kommentoi FC Lahden verkkosivuilla.

– Veikkausliigassa taso on parempi kuin mitä katsojaluvut antavat ymmärtää. Toivottavasti loppukaudesta jengi löytää katsomoihin entistä paremmin

Seura olisi halunnut pidentää miehen lainasopimusta edelleen, mutta miehen emosuora, Valioliigan Fulham halusi Jorosen takaisin Lontooseen.

FC Lahdessa Joronen pelasi ensimmäiset liigapelinsä. Mies siirtyi Fulhamiin jo vuonna 2009 ja on pelannut seuran akatemia ja reserviryhmissä sekä kartuttanut pelikokemusta myös Englannin alasarjoissa. Nyt tulevasta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

– Suunnitelmat selviävät palatessani Fulhamiin. Tavoitteena on kuitenkin pelata ensi kaudella mahdollisimman paljon.

Joronen on mukana myös Pikkuhuuhkajien ryhmässä, joka kohtaa ensi viikolla Walesin vieraskentällä (uutinen).