Kaiserslauternin riveissä nousua Bundesliigaan tavoitteleva Huuhkajien keskikenttämies Alexander Ring tietää, että nousutaistelussa ei ole varaa antaa lainkaan periksi missään vaiheessa, vaikka kausi onkin vasta aluillaan.

SuomiFutis tavoitti Ringin viikonlopun alla.

Kolme voittoa neljästä ottelusta. Millä mielellä viikonlopun otteluun Aalenin vieraaksi?

Pitää voittaa lauantaina, että pysymme kärkikahinoissa mukana. Aalen ei kuitenkaan ole huono joukkue. Viime viikonloppuna he kokivat murskatappion, mutta ottelutapahtumien valossa peli olisi voinut päättyä tasan.

Millainen joukkue on vastaan tulossa?

Vielä viime kaudella he vetivät paljon pitkää palloa, mutta nyt he ajavat sisään uutta pelityyliä. Se vaatii vähän aikaa ja siksi tulokset vähän menevät vuoristorataa. Meidän tehtävämme on pitää huoli siitä, etteivät he meidän kustannuksellamme saa junaa raiteilleen.

Onko vastustajaan kiinnitetty erityistä huomiota ennen ottelua?

Lähtökohta on, että meillä on sen verran hyvä joukkue, että meidän täytyy keskittyä vain omaan peliimme eikä tuijottaa liiaksi vastustajaa. Minua ei juuri kiinnosta, miten vastustaja pelaa, kunhan hoidamme oman pelimme sillä tasolla, kuin meidän pitää.

Miltä tällä hetkellä näyttää oman joukkueen pelin suhteen?

Meillä on hyvä jengi ja koko ajan roolit loksahtavat kohdalleen, paremmin ja paremmin. Alamme pikkuhiljaa olla siinä iskussa, mitä pitääkin.

Kuulostaa siltä, että parantamisenkin varaa kuitenkin vielä on…

Maalitilanteissa meillä on vähän parantamista, sillä meillä on vähän outo tilanne. Olemme tehneet maaleja vaikeista paikoista, mutta helppoja olemme missanneet. Viimeistelyä täytyy parantaa, mutta uskon, että näin tapahtuu.

Kim Sanden

Lue myös Ringin mietteet entisten joukkueittensa Leverkusenin Mänchengladbacin kohtaamisesta Bundesliiga.comilta.