Brasilian valmentaja Luiz Felipe Scolari uskoo Lionel Messin hallitsevan Kultainen pallo -kisaa vielä seuraavat pari vuotta.

Messi on kahminut viime vuosina pokaaleja itselleen myös yksilötasolla. Nyt tammikuussa Kultainen pallo -palkinto saattaa lipsua myös esimerkiksi jollekin Mestarien liigan voittaneelle Bayern Münchenin pelaajalle.

– Luulen, että Messi pysyy maailman parhaimpana pelaajana vuoden tai seuraavat kaksi vuotta. Messi pelaaa joukkueelle, mutta hänellä on myös vaikuttavat henkilökohtaiset kyvyt, Scolari kertoi Saksan jalkapalloliiton virallisilla verkkosivuilla.

Scolarin mukaan Messi erottuu pelikentällä saksalaisia paremmin. Neymar voisi tosin kilpailla argentiinalaisen kanssa näyttävyydestä:

– Hän on tarpeeksi hyvä voittaakseen pelin yksin. Saksan pelaajat loistavat enemmän joukkuepelaajina kuin yksilöinä, joten he keräävät vähemmän huomiota kuin Messi. Nyt kun Neymar on Barcelonassa, hän voi esitellä valtavaa teknistä taitoaan ja seurata Messiä hänen soolosuorituksissaan, brassivalmentaja jatkoi.