Walesin maajoukkueen päävalmentaja Chris Coleman uskoo, että Gareth Bale sopeutuisi nopeasti Real Madridiin ja moneen eri rooliin.

Tottenhamin tähtinimeä on huhuttu valkopaitoihin pitkin kesää. Vielä yli 100 miljoonan euron arvoiseksi arvioitu siirto ei ole toteutunut, mutta aikaa on vielä jäljellä.

– Bale on pelaaja, josta on selvittämään mikä tahansa haaste. Hän pelaa Valioliigassa, mikä ei ole mikään pieni juttu, eikä minulla ole epäilystä, etteikö hän sopeutuisi Realin kaltaiseen seuraan tai espanjalaistyyliseen jalkapalloon, Coleman analysoi Marca-lehden haastattelussa.

– Hänellä voisi olla alkuun pieni kulttuurishokki, mutta ei se olisi mitään vakavaa. Real on loistava seura ja Bale loistava pelaaja. Yhteistyössä ei olisi mitään ongelmaa, jos he päätyvät yhteen, Balea maajoukkueessa valmentava Coleman jatkoi.

Real Madridissa riittää tunkua monelle pelipaikalle, mutta Colemanin mukaan Bale voisi ottaa paikkansa oikeastaan mistä tahansa seurasta.

– Bale on monipuolinen pelaajaa, hän voi pelata missä tahansa. En puhu Realista, vaan puhun kaikista joukkueista. Hän voi pelata vasemmalla käyttäen hyväksi nopeuttaan ja peitota vartijansa. Hän voi olla oikealla ja leikata sisään keskelle hyödyntäen laukaustaan. Hänellä on myös taito ja älykkyys pelata keskellä. Hän voi pelata korkeimmalla tasolla kaikilla kolmella pelipaikalla, Coleman väitti.