Jari Litmanen tuntee lauantaisen Supermatch-joukkueiden Arsenalin ja Manchester Cityn pelaajista pari erityisen hyvin, jotka ovat olleet ”Litin” joukkuekavereina jossain vaiheessa miehen pitkää uraa.

– Arsenalia edustaa entinen joukkuekaverini Ajaxista, Thomas Vermaelen. Mikel Artetaa aion myös seurata, sillä hän on myös entinen seurakaveri.Carl Jenkinson kiinnostaa tietysti meitä suomalaisia, joka pääsee nyt ainakin kerran urallaan pelaamaan Olympiastadionilla, Litmanen kertoi Betssonin uutiskirjeessä.

Parhaillaan loukkaantumisen takia sivussa oleva Vermaelen, 27, pelasi Litmasen kanssa yhtäaikaa Ajaxissa kaudella 2003-04, jolloin belgialaistoppari oli ensimmäistä kautta edustusmiehistössä. Litmanen edusti Ajaxia ensin vuosina 1992-99 ja sitten vuosina 2002-04.

Arteta, 31, puolestaan edusti Barcelonaa yhtäaikaa Litmasen kanssa vuosina 1999-2001. Silloin seuran kakkosmiehistöstä ylös yrittänyt Arteta ei koskaan pystynyt murtautumaan seuran edustusryhmään vaan jatkoi urallaan eteenpäin.

Mies siirtyi Paris-Saint Germainiin lainalle 2001-02 kaudeksi ja edelleen Skotlantiin Glasgow Rangersiin. Myöhemmin Englannissa mies edusti ensin vuosia Evertonia ja vuodesta 2011 lähtien Arsenalia. Välillä mies pelasi myös kauden kotimaassaan Real Sociedadin joukkueessa kaudella 2004-05 ennen Everton-pestiä.

Litmasella on myös omakohtaisia muistoja peleistä molempia seuroja vastaan.

– Kumpaakin vastaan pelasin Liverpoolissa. Ja kumpaakin vastaan olen tehnyt maalin, Litti kuittaa.