Ensi keskiviikkona Slovenian Turussa kohtaavaan Suomen A-maajoukkueeseen on tullut muutoksia. Palloliiton verkkosivujen mukaan jalkavaivainen Jukka Raitala joutuu jäämään ottelusta sivuun ja Tim Sparv päätti jättää tulevan maaottelun väliin seurajoukkueohjelman vuoksi.

Raitala ei ole vielä pystynyt tällä kaudella pelaamaan ja nilkka- sekä reisivaivat vievät vielä jonkin aikaa täyteen toipumiseen. Tim Sparvin seurajoukkue Greuther Fürth sen sijaan pelaa ottelut sekä ensi viikon maanantaina että perjantaina. Sparv päätti jättää maajoukkuepelin väliin ja keskittyä seurajoukkueen otteluihin. Suomen Palloliitto pyysi Sparvin vapauttamista peliin sääntöjen mukaisesti ja hänen seuransa sen myös hyväksyi. Sparv päätti itse, että hän haluaa olla seurajoukkueensa käytettävissä kahdessa seurajoukkuepelissä ja maaottelu Sloveniaa vastaan jäi väliin.

Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen täydensi joukkuetta yhdellä pelaajalla. Pitkästä loukkaantumisesta toipunut keskikenttäpelaaja Mika Väyrynen kutsuttiin joukkueeseen mukaan. Väyrysen mukaan tulon jälkeen joukkueen vahvuus on 22 pelaajaa.