Real Madridin legendojen joukkoon itsensä takavuosina pelannut Raul Gonzales on sitä mieltä, että Gareth Balen mediassa hehkuteltu siirtohinta, mikä rikkoisi Cristiano Ronaldosta maksetun ME-summan, on liian korkea.

Balen siirrosta on huhuttu koko kesän ja monet tahot pitävät siirtoa jo varmana, mutta virallista vahvistusta ei ole seuroilta tullut.

– Bale on mahtava pelaaja. Ymmärrän, että Real Madridin johtokunta tekee kovasti työtä kasatakseen parhaan mahdollisen joukkueen, mutta puhuttu hinta, mitä Bale tulisi maksamaan, on liian korkea, 36-vuotias hyökkääjä kommentoi nykyisen seuransa Al-Saddin verkkosivuilla.

Realin Ronaldosta vuonna 2009 ManU:lle maksama siirtokorvaus oli 80 miljoonaa puntaa eli noin 93-94 miljoonaa euroa silloisella kurssilla. Tottenhamin kerrotaan hinnoitelleen pelaajan 120 miljoonan euron arvoiseksi, missä toki lienee ehkä hieman tinkimisvaraa.

Raul uskoo Realin joka tapauksessa haastavan tasapäisesti Barcelonan mestaruustaistossa, toisin kuin viime vuonna Jose Mourinhon päätöskaudella.

– Mourinho teki erittäin hyvää työtä, mutta Carlo Ancelotti on yksi maailman parhaista valmentajista. Barcelonalla on upeita pelimiehiä, joten nämä kaksi seuraa kirittävät toisensa äärirajoille tulevalla kaudella.