Saksan Bundesliigan viime kauden maalikuningas, Leverkusenin Stefan Kiessling on jatkanut tällä kaudella siitä, mihin jäi. Kaksi maalia kolmessa pelissä.

Sami Hyypiän luotsaama seura onkin sarjan kakkosena puhtaalla pelillä tasapisteissä kärjessä olevan Borussia Dortmundin sekä Bayern Münchenin ja Mainzin kanssa.

Kiesslingilla on viime vuosien tehoista huolimatta ollut mahdotonta saadaroolia Saksan maajoukkueessa ja nyt mies vahvistaakin kantansa, että ei aio liittyä maajoukkueeseen edes kysyttäessä, niin kauan kuin nykyluotsi Joachim Löw on vallan kahvassa.

– Kuten olen aiemminkin sanonut, tämä aihe on loppuun käsitelty. Kertaan sen vielä kuitenkin: En aio pelata Löwin alaisuudessa. Jokaisen maalin jälkeen kysymys heitetään ilmaan, mutta ne käyvät jo hermoilleni, Kiessling kertoi Bildille.

29-vuotias Kiessling ei ole päässyt maajoukkueeseen sitten vuoden 2010, vaikka on parhaita ellei jopa paras maalintekijä mitä Saksalla on. Kiessling on kirjauttanut urallaan kuusi A-maaottelua vyölleen. Maalisaldo maajoukkuepaidassa on avaamatta.