Suomen A-maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukki ei ole näillä näkymin siirtymässä pois Schalkesta vaikka neuvotteluja on käyty skottiseura Celticin kanssa.

Tilanne muuttui olennaisesti kun Schalken ykköskärki Klaas-Jan Huntelaar loukkaantui viikonloppuna ja seura vahvisti pelaajan olevan viikkoja sivussa.

Skottimestari Celticin päävalmentaja Neil Lennon kertoi viikonloppuna, että seuran toinenkin tarjous pelaajasta on hylätty ja siirto näyttää nyt kariutuneen.

– Teimme toisen tarjouksen perjantaina, mutta tällä hetkellä he eivät ole valmiita myymään pelaajaa, Lennon kertoi BBC Sportille.

Lennon oli seuraamassa Pukkia viime viikon maaottelussa ja piti näkemästään. Mies vertasi suomalaista viime kaudella 31 maalia seuralle tehneeseen Gary Hooperiin, joka kaupattiin kuun alussa Valioliigan Norwichiin noin viidellä miljoonalla punnalla.

Siirto voi yhä toteutua, mikäli Schalke hankkii uusia hyökkääjiä. Pukki saanee ainakin toistaiseksi peliaikaa enemmän Huntelaarin poissa ollessa. Joukkueen toinen terve hyökkääjä on unkarilainen Adam Szalai.