Huuhkaja-kärki Teemu Pukki ei kuulunut sunnuntaina FC Schalken kokoonpanoon, kun gelsenkircheniläiset starttasivat kauteen 3-3 tasurilla HSV:tä vastaan.

Nyt Pukin asioita hoitavan firman pelaaja-agentti Jürgen Springer myöntää, että nykytilannetta ei tulla pelkästään katselemaan sivusta.

– Periaatteessa Teemulla on voimassaoleva sopimus Schalke 04:n kanssa, mutta varmasti käymme seuran kanssa keskusteluja tämänhetkisestä tilanteesta, Springer kertoo Bundesliiga.com-sivuston haastattelussa.

Tammikuussa pelaaja-agentin edustama agentuuri karsi kategorisesti kaikki Saksan kakkosliigajoukkueet pois Pukin mahdollisista siirtokohteista. Tilanne ei elokuun siirtoikkunan aikaan näytä muuttuneen, vaikka esimerkiksi Greuther Fürth tarvitsee kuumeisesti korvaajaa loukkaantuneen maalitykki Nikola Djurdjicin tilalle.

– Kakkosliigassa toimitaan eri budjetein kuin Bundesliigassa. En usko, että Greuther Fürthillä on resursseja havitella pelaajia, joilla on Bundesliigassa voimassaoleva sopimus ja maksaa heistä siirtokorvausta, Springer kommentoi.

Teemu Pukin agentin haastattelun voit lukea kokonaisuudessaan täältä.