Saksan Bundesliiga starttaa uuteen kauteensa tänään ja suomalaisväriä edustaja Schalke-kärki Teemu Pukki ja Leverkusenin päävalmentaja Sami Hyypiä. Molemmat hehkuttavat liigan puolesta.

– Bundesliiga on erittäin tasokas ja kova sarja. Pelit ovat pääosin hyökkäysvoittoisia, täällä pelaa paljon maailman huippunimiä ja yllätyksiäkin tulee, Hyypiä hekumoi uuden suomenkielisen Bundesliiga.com-sivuston haastattelussa.

– Saksan Bundesliigan näkyvyys ja arvostus kasvoi varmasti ihan uudelle tasolle viime kauden Mestarien liigan vuoksi, Pukki muistuttaa saksalaisesta CL-finaalista niin ikään Bundesliiga.comilla.

Kumpikin suomalainen on kauden alkamisen lisäksi innoissaan myös uudesta suomalaisille suunnatusta Bundesliiga-sivustosta.

– Hienoa, että Suomessa on nyt Bundesliigalla oma sivusto. Mielestäni sarja ansaitsee sen, Hyypiä sanailee.

– On todella hyvä juttu, että Bundesliigan faneille on nyt perustettu oma koti. Toivottavasti pääsen kommentoimaan maaleja mahdollisimman monta kertaa tänne, Pukki naurahtaa.

Uusi Bundesliiga.com-sivusto on jo julkaissut kattavat kausiennakot jokaisesta 18 Saksan pääsarjajoukkueesta. Uutisten lisäksi sivusto tulee tarjoamaan syvällisiä kirjoituksia Bundesliigasta, ajankohtaisia haastatteluja, ex-bundesliigapelaajien muisteloja sekä mielenkiintoisia kolumneja.