VPS:n hyökkääjä Jarno Parikka sai huonoja uutisia uutisia polven tähystysleikkauksen jälkeen. Polvessa on eturistisidevamma ja toipuminen pelikuntoon vie kuudesta kahdeksaan kuukauteen.

– Polven kierukka oli revennyt ja eturistiside oli lähes kokonaan poikki. Leikkaus kuitenkin onnistui hyvin ja nyt on sitten edessä pitkä kuntoutus, Parikka sanailee pettyneenä seuran verkkosivuilla.

Parikka suhtautuu tilanteeseen kuitenkin niin positiivisesti kuin mahdollista.

– Minulla on ollut sama vamma kerran aikaisemmin ja pystyin silloin täysin kuntoutumaan siitä. Nyt aletaan tehdä ohjelman mukaisesti harjoitteita pikku hiljaa rasitusta lisäten. Kuukauden kuluttua voin aloittaa harjoittelun uima-altaassa ja sen jälkeen voimaharjoittelun. Hölkkäämään pitäisi päästä noin kolmen kuukauden kuluttua leikkauksesta, hyökkääjä jatkaa.

Päävalmentaja Olli Huttunen valitteli myös loukkaantumista.

– Tämä on erittäin valitettava isku loppukautta ajatellen. Jos tästä edes jotain positiivista yrittää etsiä, niin ainakin Jarnon pitäisi ehtiä toipua takaisin kuntoon kun seuraava liigakausi käynnistyy. Toivotaan, että paluu pelikuntoon sujuu mahdollisimman hyvin, Huttunen toivoo.