RoPS haki perjantaina vieraspisteen mestarikandidaatti Hongalta Espoosta maalittomalla tuloksella. Antti Okkonen haluaa joukkueensa hyökkäyspelaamisen parantuvan edelleen.

RoPS tasasi eilen pisteet Hongan kanssa Veikkausliigan 27. kierroksen ottelussa. Maaleja taistossa ei useista huippupaikoista huolimatta nähty.

– Olemme koko kauden puolustaneet hyvin, se on hallussa ja autamme kaveria. Hyökkäyspelaaminen on sitä samaa mitä se on ollut, vaikea saada pallo häkkiin. Onhan se selvä, jos luo vain muutaman paikan, niin vaikea siitä on yhtä maalia enempää tehdä, Okkonen totesi SuomiFutiksen haastattelussa.

– Piste tyydyttää, kun katsoo millaisia tilanteita molemmilla oli. Ehkä Honka oli vähän hallitsevampi. Ihan hyvä näin, kapteeni lisäsi.

Rovaniemeläisistä parhaimmat paikat osuivat Ville Saxmanille ja Akeem Priestleylle, joka sai pallon ylärimaan asti. Yhden Emenike Mbachun yrityksen pelasti paraatitorjunnalla Tuomas Peltonen.

– Yksi olisi pitänyt tehdä. Meidän pitäisi pystyä luomaan yli viisi hyvää paikkaa pelissä, silloin voisi odottaa enemmän maaleja.

RoPS-valmentaja Kari Virtanen otti 68. minuutilla vaihdosta sisään Viktor Turciosin, joka toi joukkueen keskikentälle hyvän lisän.

– Hän katkoo, lukee hyvin peliä, on aktiivinen ja tekee paljon töitä. Se auttoi tuossa tilanteessa, kun Honka oli vähän niskan päällä ja hallitsi peliä. Hyvä sisääntulo Vikiltä, Okkonen kehui.