Kaksi edelliskautta lainasopimuksilla Sunderlandissa ja Juventuksessa keskinkertaisin tuloksin viettänyt Nicklas Bendtner, 25, on palaamassa yllättäen Arsenalin miehistöön.

The Mirror -lehden mukaan tanskalaishyökkääjä nousisi avauskokoonpanoon, kun Arsenal kohtaa Liigacupissa West Bromwichin ensi keskiviikkona.

Wenger ei suoraan asiaa lupaa, mutta mainitsee miehellä yhä olevan mahdollisuudet nousta vaikka ykköshyökkääjäksi seurassa.

– Bendtner on hyvä hyökkääjä. Tämä on upea mahdollisuus hänelle. Rehellisesti sanottuna, hänen piti jo siirtyä muualle, mutta jäi. Sen vuoksi häntä pitää ajatella yhtenä miehistön varsinaisena jäsenenä, Wenger kertoi.

– Jos hän ansaitsee paikan ennen Olivier Giroud’ta, hän saa sen paikan. Se on simppeliä. Hän hukkasi suuntansa urallaan, mutta hän ei ole paha poika. Hän on mennyt välillä siitä, mistä aita on matalin, mutta ymmärtää nyt, että uralla tulee merkkejä, joihin pitää reagoida.

Arsenal tavoitteli siirtomarkkinoilta suuria kaloja hyökkäykseen, mutta sekä Gonzalo Higuain että Luis Suarez pääsivät karkuun.

Joukkueen ainoat aikuisikäiset hyökkääjät ovat Giroud, jolla on ollut pientä vaivaa koko alkukauden ajan, Bendtner sekä Yaya Sanogo, joka on kuitenkin parhaillaan sivussa loukkaantumisen vuoksi.