Barcelonan puolustajan Dani Alvesin mukaan Glasgow Celtic ei pysty voittomaan heitä viime vuotiseen tapaan, kun joukkueet kohtaavat Skotlannissa tiistaina Mestarien liigan ottelussa.

Celtic eteni viime kaudella lohkovaiheesta jatkoon ja yhtenä rakennuspalana oli kotivoitto Barcelonasta 2-1-lukemin vaikka espanjalaisseura hallitsi ottelua selvästi. Alves katsoo, että ”onni” ei riitä tällä kertaa.

– Hävisimme Skotlannissa viime kaudella, mutta realistisesti ottelua jälkikäteen katsoen, se ei ollut oikeutettu tulos. Hyväksyimme tappion, mutta sen pohjana oli pari henkilökohtaista virheittä. Ei ollut kyse siitä, että Celtic olisi pelannut parempaa jalkapalloa kuin me, Goal.com siteerasi Alvesia.

– He olivat onnekkaita. Se oli kertatapaus eikä sellaista tapahdu toistamiseen. Olemme ennakoineet heidän pelitapaansa ja hyväksymme sen. Jos he käyttävät samaa taktiikkaa uudestaan, he ovat onnekkaita, jos voivat saavuttaa jotain pelistä.

Barcelonalta puuttuu joukkueen ykköstähti Lionel Messi (uutinen), mutta Alves uskoo maanmiehensä nousevan siten framille.

– Celtic tietää tasomme, mutta Neymar on uusi haaste heille, jota he eivät ole kohdanneet.