Brittilehti Daily Expressin mukaan Arsenal ei heittänyt toivoaan roskakoppaan, vaikka ei saanut Liverpoolia myymään tähtihyökkääjänsä Luis Suarezia Lontooseen kesän siirtoikkunan aikana.

Seura aikoo yrittää uudestaan tammikuussa uruguaylaishyökkääjää, kun siirtomarkkinat seuraavan kerran aukeavat.

Arsenal teki miehestä jo historiaan jääneen 40 000 001 punnan tarjouksen, mutta Liverpool katsoi, että miehestä pitäisi saada sama, mitä markkinoilla maksettiin mm. Radamel Falcaosta tai Edinson Cavanista. Tällöin puhutaan noin 10-15 miljoonaa puntaa korkeammista siirtosummista.

Arsenal-manageri Arsene Wenger osoitti juuri, että seura on valmis laittamaan suuriakin summia todellisiin huippunimiin, kun seura kaappasi kaikkien yllätykseksi Mesut Özilin Real Madridista 42,5 miljoonalla punnalla.

Suarez ehti jo vannoa jälleen uskollisuutta Liverpoolille, mutta miehen tunnetaan olevan nopea käänteissään niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Arsenal tavoitteli huippuhyökkääjää riveihinsä kesällä, mutta seura jäi siltä osin nuolemaan näppejään, kun Suarezin lisäksi myös Gonzalo Higuain karkasi hyppysistä Napoliin.