Real Madridin leirissä oli synkät tunnelmat sunnuntaina, kun joukkue taipui derbyssä Atletico Madridille lukemin 0-1. Valkopaitojen Cristiano Ronaldo ei halunnut piilotua tappiolta.

– Ei ollut meidän päivämme. Valmentajalla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Hän tekee loistotyötä. Syy on meidän pelaajien, meidän täytyy parantaa, Ronaldo sanaili Marcan mukaan.

Tappion myötä Real Madridin asema La Ligassa vaikeutui. Joukkue on sarjataulukossa kolmantena viisi pistettä Barcelonan ja Atletico Madridin takana.

– Meidän täytyy pitää päämme pystyssä, koska liiga on monimutkainen. Se on hyvä asia, että tappio tuli jo näin aikaisessa vaiheessa. Minulla on paljon toivoa sen suhteen, että voitamme jotain tärkeää. Pelasin huonosti ja niin myös joukkuekaverinikin, Ronaldo jatkoi ja vakuutteli tyytyväisyyttääm valmentaja Carlo Ancelottiin.

Ancelotti näkee valkopaitojen pelissä edelleen paljon parannettavaa – ja uskoo myös kehitystä tapahtuvan.

– Päästimme varhaisen maalin ja menetimme itseluottamuksemme. Kaksi viimeistä peliä ovat olleet huonoja. Tarvitsemme parempaa asennetta, keskittymistä ja selvempää ideaa siitä, miten pelaamme. Tämä ei ole helppo hetki, sillä ei ole helppoa hävitä kotona, mutta täytyy ajatella, että asiat paranevat nopeasti, Ancelotti veisteli samaisen lehden mukaan.