Sunnuntaina pitkää pyöritelty Gareth Balen siirtyminen Tottenhamista Real Madridiin kävi toteen ja 24-vuotiaasta pelaajasta tuli kaikkien aikojen kallein jalkapalloilija noin 100 miljoonan euron siirtokorvauksella.

Bale kiittelee aiempaa seuraansa Tottenhamia kaikesta ja kertoo täyttäneensä nyt poikavuosiensa unelman.

– Minulla oli kuusi iloista vuotta Tottenhamissa, mutta nyt on oikea aika sanoa hyvästit. Meillä oli hienoja hetkiä yhdessä vuosien varrella ja rakastin jokaista minuuttia. Haluan kiittää kaikkia seurassa – puheenjohtajaa, johtokuntaa, henkilökuntaa, valmentajia sekä pelaajia – ja ennen kaikkea upeita faneja, jotka toivottavasti ymmärtävät, miksi tartuin tähän mahdollisuuteen urallani, Bale kertoi tiedonannossaan BBC Sportinmukaan.

– En tiedä onko koskaan hyvää aikaa jättää seura, mihin olin juurtunut ja missä pelasin urani parasta jalkapalloa. Monet pelaajat ovat kertoneet halustaan siirtyä unelmiensa joukkueeseen ja tämä on nyt minun unelmieni täyttymys.

Bale kiitteli myös kasvattajaseuraansa Southamptonia, mistä mies siirtyi Tottenhamiin vuonna 2007. Tottenhamissa alku oli hankala, mutta lontoolaisseuran usko ja panostus kannatti lopulta.

– Olen erittäin tietoinen siitä, etten olisi tällä tasolla ilman Southamptonia ja ilman, että Tottenham olisi tukenut minua hankalien hetkien aikana.

– Tottenham jää aina sydämeeni ja uskon, että kaudesta tulee menestyksekäs heille. Odotan itse innolla seuraavaa lukua elämässäni – pelaamista Real Madridille.

Tottenham esittellään Madridissa maanantaina klo 14.00