HJK kohtaa Helsingissä TPS:n Veikkausliigan ottelussa sunnuntaina. Isäntien vire liigassa on ollut mahtava – joukkue on pelannut 14 ottelua ilman tappiota ja on jyräämässä kohti mestaruutta. TPS on puolestaan viiden voitottoman ottelun putkessa.

HJK-luotsi Sixten Boström tietää ottelun haasteellisuuden, vaikka TPS:n kausi on ollut kaikkea muuta kuin onnistunut.

– Heille kausi on tietenkin ollut pettymys, koska TPS:stä povattiin meidän kovinta haastajaa sarjassa. Loukkaantumiset ovat sotkeneet heidän tekemistään aika paljon, joskus niin vaan käy. Samoja pelaajia siellä kuitenkin edelleen on kuin kauden alussa, eivätkä heidän taitonsa ole mihinkään kadonneet, Boström pohti HJK:n verkkosivuilla.

HJK:lla on kuusi ottelua vielä jäljellä. Joukkue kohtaa sarjaa kolmella pisteellä ennen Honkaa, joka on vielä pelannut ottelun enemmän. Otteluohjelma on mielenkiintoinen, koska HJK kohtaa TPS:n uudestaan ensi torstaina vieraskentällä.

– Se tuo oman lisänsä, että nyt pelataan samaa joukkuetta vastaan kahdesti. Vaikka nämä ovat tietenkin vain yksittäisiä sarjapelejä, tulee näihin vähän lisää latausta kun tiedetään että vastassa on samat jätkät. Pelaajilla ja valmennusjohdolla on jo aika tarkka kokonaiskuva tulevasta viikosta.