FC Honka on tehnyt jatkosopimukset 94-syntyneiden Daniel Kollarin, Sauli Väisäsen sekä Jonas Leväsen kanssa. Lisäksi espoolaisjoukkue on täydentänyt ryhmäänsä 97-ikäluokan maajoukkueeseen kuuluvalla maalivahti Markus Uusitalolla.

Maalivahti Daniel Kollar on pelannut tällä kaudella lainalla Ykkösessä AC Kajaanin joukkueessa. U-19 maajoukkueen vakiokasvo on ollut Kajaanissa yksi joukkueensa avainpelaajista ja pelannut seurassa 24 ottelua. Alkukaudesta Kollar vartioi FC Hongan maalia voitokkaasti vieraskentällä IFK Mariehamnia vastaan Liigacupissa.

Toppari Sauli Väisänen on hakenut tärkeitä peliminuutteja Miesten Kakkosen Pallohongasta. Otteluita Kakkosessa on kertynyt 18 ja niissä on Väisänen merkkauttanut itselleen kunnioitettavat neljä maalia.

FC Hongan paidassa topparilupaus nähtiin kentällä alkukaudesta kahdessa Liigacupin-ottelussa sekä yhdessä Suomen Cup-ottelussa.

Keskikenttäpelaaja Jonas Levänen viiletti vuoden 2013 alussa kentällä viidessä Liigacupin ottelussa FC Hongan paidassa, jonka jälkeen peliaikaa on kertynyt Väisäsen tapaan Pallohongan riveissä. Kakkosessa pelaamissaan otteluissa Levänen on tällä kaudella viimeistettyt kaksi maalia.

Lupaava maalivahti Markus Uusitalo on FC Hongan uusin sopimuspelaaja. 97-syntynyt Uusitalo kuuluu ikäluokkansa lupaavimpiin maalivahteihin ja on näinollen myös vakiokasvo U17-maajoukkueessa. Viimeisin esiintyminen hänellä on 24. syyskuuta pelatusta maaottelusta Turkkia vastaan. Tällä kaudella nuorukainen on pelannut B-junioreiden SM-sarjaa FC Hongan riveissä.