Jalkapallon Veikkausliigassa alkukauden aikana hurmannut Petteri Forsell on mahdollisesti löytämässä uuden seuran Ruotsista. Forsell ja tämän turkkilainen seurajoukkue Bursaspor purkivat sopimuksensa pari viikkoa sitten ja nyt Forsell hakee sopimuksettomana pelaajana uutta työpaikkaa.

Fotbolltransfers.com-sivuston mukaan ruotsalaisseuroista AIK, Djurgården, Sundsvall ja Kalmar olivat jo viime kauden jälkeen Forsellista kiinnostuneita. Nyt Allsvenskanissa kolmantena majailevan Tukholman AIK:n kiinnostus on uudelleen herännyt. 22-vuotias keskikenttätaituri pelasikin jo tiistaina AIK:n alle 21-vuotiaiden joukkueen riveissä. Forsellin agentti Marco Salvatore vahvistaa, että parikin ruotsalaisseuraa on kokkolaislähtöisen Forsellin kintereillä, mutta tämä haluaa miettiä ratkaisuaan vielä hetken.

– Forsell pelasi alle 21-vuotiaissa tänään (tiistaina) ja mahdollisesti hän tulee harjoittelemaan myös ykkösjoukkueen mukana, Salvatore myöntää.

Forsell on tehnyt tämän kauden aikana IFK Mariehamnin paidassa pelaamissaan kahdeksassa Veikkausliiga-ottelussa neljä maalia. Helmikuisessa A-maajoukkuedebyytissään Israelia vastaan Forsell onnistui heti maalinteossa. Perjantaina Espanjan kohtaavaan joukkueeseen häntä ei kuitenkaan valittu.