Taloudellisesti siirto Leverkusenin kautta lainalla VfR Aaleniin ei ole niin kannattava kuin voisi luulla, kertoi Joel Pohjanpalo SuomiFutis-sivustolle.

Siirtosi on ollut esillä pitkään. On puhuttu mm. Liverpoolin kiinnostuksesta. Kuinka monta seuraa olet joutunut hylkäämään Leverkusenin edestä?

Ajan mittaan joutui muutamia laittamaan sivuun. Leverkusen on ollut viime talvesta lähtien ykkösvaihtoehto. Sinne on yritetty mennä ja saada asiat sopuun. Olen onnellinen, että asiat menivät hyvin ja kaikesta on päästy sopuun.

Nimeä muutamia seuroja?

Minä en ole joutunut kieltäytymään kenenkään pyynnöstä. Olen sanonut agenteille, että haluan Leverkuseniin, he ovat hoitaneet sen. Minua ei tällä hetkellä muut niin paljoa kiinnosta.

Taloudellinen puoli kiinnostaa aina. Kuinka iso taloudellinen hyppy siirto Saksaan on?

Tämä lainajakso ei ole niin hyvä kun jotkut varmasti luulevat. Jos Leverkusen käyttää optionsa, niin sitten puhutaan varmasti isoista summista. Nyt tärkeintä on lähinnä, että pääsen eteenpäin ja näyttämään taitoni 2. Bundesliigassa. Mutta totta kai se pieni hyppäys oli.

Kuinka saksan kieli taittuu? Aiotko mennä kielikurssille?

Joudun varmasti menemään. Saksan kielen oppiminen on jatkon kannalta tärkeää. Tällä hetkellä se ei luonnistu, en ole kieltä koskaan lukenut. Kylläpä sen nopeasti oppii kun näin nuorena menee.

Kim Sanden