Chelsea on hävinnyt nyt kahdesti peräkkäin, kun viime viikonlopun Everton-tappion kylkeen tuli noutaja myös Mestarien liigan avausottelussa FC Baselia vastaan viikolla 1-2-lukemin kotistadionilla.

Seuraan palannut Jose Mourinho kertoo, että pelityylin muutos on johtanut hetkelliseen tipahdukseen tulostasossa.

– En pitänyt tavasta kuinka Chelsea oli pelannut viime vuodet. Seura ei pitänyt siitä ja haluamme muuttua, Mourinho kertoi BBC Sportille.

– Kun haluat rakentaa jotain erilaista ja kunnes pelaajat saadaan mukautumaan ja tuntemaan varmuutta, on väliaika hankalaa.

Mourinho ei lupaa, koska tulokset muuttuvat paremmiksi. Chelsean alku on kuitenkin ollut huonoin nykyisen omistajan Roman Abramovitsin, aikana vuodesta 2003 lähtien laskettuna.

– Saatamme lauantaina kaataa Fulhamin 3-0 ja kaikki on täydellistä. Tai ehkä häviän ensi kertaa Chelsean kanssa kotiottelun neljän vuoden ja 200 liigaotteluni aikana ja se on iso asia. Jalkapallo ei ole matematiikkaa eli en osaa vastata.

Mourinho nousi Chelsean managerilegendojen joukkoon, kun hän aiemman visiittinsä aikana nosti seuran mestaruuskantaan kahdesti vuosien 2004-07 välisellä valtakaudellaan. Mourinhon kahdeksan jakson välillä seuralle ehti olla seitsemän eri manageria.