HJK:n kenttäryhmityksessä hyökkäyksen laidalla pelaava Erfan Zeneli näkee, että parin viikon takainen Honka-voitto käänsi kelkan HJK:n puolelle Veikkausliigan mestaruustaistossa. Matemaattisesti joukkue nousi jo todennäköisemmäksi mestariksi sen jälkeen.

Lisäksi viime viikonlopun tulosten jälkeen, kun HJK-kaatoi Jaron ja Honka pelasi maalittomasti MYPA:aa vastaan, HJK nousi jo liigan kärkeen pisteen erolla ja sillä on yksi ottelu enemmän jäljellä kuin Hongalla.

– Honka-pelin jälkeen oli hyvä fiilis. Siitä puhuttiin mestaruuspelinä ja näytettiin, että Honka on hyvä kakonen meille. Siinä tuntui, että kelkka kääntyi meille, Zeneli kertoi maanantaina SuomiFutis-sivustolle.

Zeneli mainitsee, että välillä seurassa on ehkä voitot alettu ottamaan itsestään selvinä, jonka myötä intohimo tekemiseen katosi.

– Ei olla aina juhlittu voittojen jälkeen, mutta nyt ollaan jälleen opittu nauttimaan saavutuksista. Vähään aikaan ei ollut sellaista, kun voittaminen oli meille normaali tila, Zeneli valottaa arkea neljä edellistä Suomen mestaruutta voittaneessa joukkueessa.

Zeneli on jälleen mukana maajoukkueryhmässä, joka kohtaa perjantaina Espanjan Olympiastadionilla ja Georgian vieraskentällä seuraavana tiistaina. Mies debytoi A-maajoukkuepaidassa elokuussa, kun pääsi vaihdosta kentälle Sloveniaa vastaan 2-0-voitto-ottelussa.

Kai Lintinen (twitter@kailintinen), Olympiastadion