Alle 21-vuotiaiden maajoukkuevalmentaja Mika Laurikainen haluaa valmentaa myös jatkossa. Seurajoukkueessa toimiminen kiinnostaa, mutta Laurikainen ei SuomiFutis-sivuston haastattelussa sulje pois jatkoa Palloliiton leivissä. Vihjasimme Laurikaiselle myös vapaasta paikasta MYPAssa.

Olet tällä hetkellä U21-maajoukkueen päävalmentaja. Sopimus päättyy vuodenvaihteessa, mitä sen jälkeen tapahtuu?

En tiedä yhtään. Kesäkuussa oli mahdollisuus neuvotella jatkosta mutta liitto päätti laittaa paikat uudelleen hakuun. Pitää harkita mitä se tarkoittaa kohdallani. Karsinnoissa pelataan kuusi peliä ennen vuodenvaihdetta ja neljä peliä plus mahdolliset playoffit ensi vuonna.

Oletko hakenut jatkoa?

Haku ei ole vielä alkanut. Tietysti olen ollut tämän ryhmän kanssa pitkään ja haluaisin toisaalta katsoa myös tämän projektin loppuun. Sen olisi voinut jollain tavalla hoitaa ehkä aikaisemminkin. Katsotaan mitkä ovat ajatukset. Jokainen työnantaja miettii aina parhaat ratkaisut. Tuskin kukaan huonontaa haluaa. Kaikki on ihan auki tällä hetkellä.

Olet valmentanut pääsarjatasolla TPS:ää ja Jaroa. Lisäksi olit MYPAn valmennustiimissä. MYPAssahan on tällä hetkellä paikka auki?

Niin taitaa olla. Onkohan se ainoa liigajoukkue missä tällä hetkellä on paikka auki? Kyllä minua kaikki valmentaminen kiinnostaa. Tykkään valmentamisesta. Haluaisin valmentaa aktiivisesti enemmän kuin sen kymmenen kertaa vuodessa.

Kim Sanden