Real Madridin puheenjohtajalle Florentino Perezille rahalla on erilainen arvo kuin monille muille.

Miehen mielestä maailmanennätyssumalla eli noin 100 miljoonalla eurolla, seuraan siirtynyt Gareth Bale oli edullinen hankinta.

Kerrottakoon taustaksi myös, että Perez on yksi Espanjan rikkaimmista ihmisistä. Hänen omaisuutensa on Forbesin vuoden 2013 tietojen mukaan noin 1,3 miljardia dollaria (noin miljardi euroa).

– Bale tuli Madridiin suhteellisen halvalla. Maailman parhaiden pelaajien hankinta kuuluu Realin filosofiaan ja Bale oli paras, joka oli saatavilla viime kesänä. Olimme tarkkailleet häntä jo kahden vuoden ajan, Perez kertoi Cadena SER:lle.

– Tottenham ei alun perin halunnut myydä häntä, mutta kun kuulimme ManU:n tehneen tarjouksen, löimme omamme pöytään. Hänen lapsuutensa unelma oli pelata Madridissa, mikä loppujen lopuksi osoittautui ratkaisevaksi tekijäksi.

24-vuotias laitakärki teki jo avausmaalinsa Realin paidassa Villarrealia vastaan ja pelasi myös Mestarien liigan ottelussa, mutta joutui olemaan viikonlopun Getafe-pelin sivussa reisivamman vuoksi.

Miestä ei riskeerata keskiviikon cup-pelissä Elcheä vastaan, mutta hän lienee jo mukana viikonlopun derbyssä Atleticoa vastaan.