Liverpoolin ikoni Steven Gerrard uskoo, että hänellä on vielä muutama pelivuosi jäljellä. Pelaaja näkee silti jo, että hänestä voisi olla tulevaisuudessa managerin tehtäviin.

Gerrard, 33, on jo miettinyt tulevaisuuttaan peliuran jälkeen, vaikka keskikenttäjyrällä on vielä suuri rooli kannettavana sekä seurajoukkueessaan että Englannin maajoukkueen paidassa.

Vaikka Gerrard on saavuttanut Liverpoolissa paljon, pelaaaurankin jälkeen olisi vielä kruunu tarjolla:

– Olisi unelmien täyttymys, jos voisin joskus manageroida Liverpoolia, kun pesti tulee vapaaksi. Se olisi minulle kirsikka kakun päälle, Gerrard myöntää Daily Starin haastattelussa.

Gerrardilla on vielä pari vuotta sopimustaan jäljellä, mutta jossain vaiheessa on mietittävä pelaajauran jälkeistä aikaa.

– Kun pääsee tiettyyn ikään, minun ikääni, sitä täytyy alkaa miettiä vakavasti elämää jalkapallon jälkeen. Minun täytyy alkaa suunnitella tulevaisuutta, Gerrard sanailee.

Aivan koskemattomia jalanjälkiä Gerard ei kulkisi, jos hän päätyisi managerin tehtäviin. Aiemmin Bill Shankly, Bob Paisley ja Kenny Dalglish ovat luoneet uran Anfieldilla sekä pelajana että managerina.