Celticin manageri Neil Lennon vakuutti olevansa tyytyväinen suojatteihinsa lauantaisen kotivoiton jälkeen. Celtic on otteluruuhkassa, mikä saattaa avata Teemu Pukille tien avaukseen myös seuraavaan peliin.

Celtic kaatoi St. Johnstonen maalein 2-1. Suomalaisittain iloinen asia oli se, että Pukki oli avauksessa pelaten lähes koko pelin ja iski Celticin ensimmäisen maalin.

Lennon oli suojattiensa esitykseen tyytyväinen. Varsinkin kun Celtic nousi sarjakärkeen kolmen pisteen ansiosta.

– Nostan hattua pelaajille. Tämä on iso, iso voitto. Kun Inverness hävisi tänään, tämä on mentaalisesti iso nosto, Lennon kommentoi seuran virallisen Twitter-tilin mukaan.

Celticillä on useampi rauta tällä hetkellä tulessa. Ryhmän pelit jatkuvat jo tiistaina liigacupin ottelulla Mortonia vastaan.

– Halumme edetä kilpailussa ja pitää hyvän tunnelman yllä, Lennon sanoi ja vihjaili mahdollisuuksien antamisesta uusille pelaajille.

Pukki saattaakin saada mahdollisuuden jatkaa avauskokoonpanossa myös tiistaina, mikäli Lennon haluaa antaa lisää näyttöpaikkoja Pukille ja lepuuttaa muita miehiään. Ainakin suomalainen on antanut vakuuttavat näytöt, sillä kaksi liigapeliä ovat tuoneet yhtä monta maalia.